9.1.2012

Shopping in the big city!

Lähettiin lauantai aamusta Anthonyn ja mamin kans suuntaan Saigoniin shoppaileee! 7 aikoihin startittiin matka ja siihen 12 aikoihin oltiin perillä. Ootettiin et täti pääs töistä, sit syötiin äkkiä ja sit LET'S GO!! Ensimmäinen paikka johon mentiin oli pretty fail, liian iso kauppakeskus, eikä löydettyn oikein mitään, vain yks neule mulle ja toinen äitille. Sinne meni vaa turhaa aikaa, hmmhm..Päätettiin sitte et ei mennä enää kauppakeskuksiin vaan kierettään pikku shopitit läpi, ja BÄÄÄM! Kaiken kaikkiaan löysin syystakin,pilipali rayban/paavo pesusieni lasit, sitte ööö iihanat mustat korkkarit aaah, t-paidan ja jottain muuta en nyt muista. Mamitsu sitte lähti takas mummolaan illasta ja me jäätiin vielä muutamaksi päiväksi kaupunkiin.
Seuraavana päivänä jatkettiin taas shoppailua ja päivän saldo: 2 awesome mekot, väripiilarit, melkein 1oo€ eestä kynsilakkoja,glittereitä, irtoripsiä,kasvohoidon tarvikkeita yms.Kieltämättä, olin aivan taivaissa ku astuin siihen kauppaan!=)=)=)
Illasta mentiin semmoseen ihanaan japanilaistyyliseen hengailu/ravintolapaikkaan. Söin semmosia friteerattua sushia, maki yukimaki, tai jotain sinnepäin se sen aterian nimi :D:D.Aah nii hyväää, sitte otettin vielä munakas ateria, jossa oli vaaleanpunaista riisiä, jottain vihanneksi ja kanaa sisällä ja päällä sitte jotain 2 erilaista majoneesia, aaaaa! Haluaisin sinne takas nyt  ja heti(hungryyy!!)!!




@coffee houses

alkujuomat

Blue hawaii( not so good)



All in all!!!

Nail art- koristelakat

Aidot feikki OPIt haha! ;) 


basecoats & top coats


Glitteriä, glitteriä!

.. ja lisää glitteriäää!=))))

Vasemmalla puolella normi lakkojen ohentaja, oikealla koristelakkojen ohentaja

Ps. Aika siniseen väriin taittuvia lakkoja melkein kaikki!;o :DD 
Pss. BLING BLINGIÄ SE OLLA JA PITÄÄÄ! ;)) 

/Karennnn



2 kommenttia:

  1. Ei oikeasti melkeen kuolin ku luin tän!!! Ihania lakkoja!!<33 mieki haluan shoppingg sinne!!!! :DD ja oijjoii nuo blingblingitki vielä (::

    VastaaPoista
  2. no toivottavasti et kuollu, sillä joitaki juttuja nuista olis sinuun!!!! ;)))

    VastaaPoista