5.4.2012

Munarikasta pääsiäistä!

Huh, nyt on toiseksi vimppa koulujakso takana, ehostuksen näytöstä 2, kevättä rinnassa ja pääsiäislomaki alko! Aaah, feeling so good (miinus ehostuksen portfolion tekeminen ... )! Olin tän päivän Kauneus- ja jalkahoitola Kaunis Mariassa tutustumassa ja kivaa  oli vaikkei nyt tekemistä hirveästi ollukaan. Sain käydä naapuri Kauneushoitola Delcashissa, ku luokkakaveri oli siellä tutustumassa, nii tehtiin sitte käsihoidot toiselle. Saatiin käytää Alexandron ihanaa magon tuoksusta käsikuorintaa ja myös parafiinihoidot siihe! Ai  että ku on nyt nii pehmeet kädet! =))
Erityisiä lomasuunnitelmia ei oikeastaan oo, mitä nyt huomenna töitä ja sitte perus hengailua kavereitten kans. =) Sen verran on PAKKO mainita, että aateltiin julian kans olla tänään sssairaita ja  katottaan The human centipede -leffa, joka on nii sairas... saa nähä pystytäänkö me sitä kokonaan kattoa!...  Watch if you dare!!



Okei, vähän mukavempiin juttuihin... nimittäin tältä näytti viime viikonloppuna olevat KAHDET HÄÄT JA YHDET HAUTAJAISET -juhlat! =))












Jeps, et hyvin pyyhki! 
HÖÖÖRS!


/who else than ur K?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti