24.6.2012

MIDSOMMAR

Hellouu! Nyt on juhannus vietetty ja vieläki jotain väsymystä havaittavissa..
Perjantaina oltiin TORNIBAILUISSA,  siis kaverilla oli synttärit VESITORNILLA, joten siellä me heiluttiin. Aika kivaa oli, nähtiin sieltä ylhäältä koko Tornio ja vielä Hapitsulle saakka ja musa kaiku ainaki 5 kilsan päähä ( meistä tehtiin rikosilmotus... eisiinä)!! Loppuillasta löysin löysin itteni umpista, vaikka aikomus ei ollu.. Loistavaa meininki oli sielläki!  Kerrassaan onnistunu juhannusaatto!=)))
Juhannuspäivänä sitte vähän oltiin rauhallisemmin, arskaa palvoessa, grillatessa  ja muuten vaa rentoa tsippailua. Sunnuntaina soi 4.15 herätys ja suuntaina oli Oulu. Käytiin viemässä Noora lentokentälle ja nyt parhhaillaan se istuun Allegro -junassa kohti Pietaria. 
Nooran vietyä, mentiin  Mian hellulle aamukahville, sitten oli nii hyvä ilma et käytiin vielä Nallikarissa pyörähtää,  sieltä pikanen visiitti torirannassa. Sen jälkeen nälkä yllätti  eli kaupan kautta Matille takasin ruokaa tekemään. :D Aiivan poikki ku pääsin kotia ja suoraan lösähin sängylle... ja heräsinn reilu tunti sitte. Tuntuu et aiivan höpöksi meni tääki päivä ko vasta heränny :DD 
Nooh, hyvästä viikonlopusta selviydytty ja huomenna back to basic.. 
/who else than ur K?!
Ps.Kunnon kuvausmateriaalia juhannuksesta ei visisn oikein ole... ;( 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti