21.8.2012

Kuulumisia

Hellou! Taas on vissin ollu semmosen viikon paussi täällä! Mutta ei mitään, nyt on aika paljon kerrottavana! :) Ensinnäki, meillä alko eilen  6viikon työharjoittelu. Asiakkaita ei oike ole ollu paljoo, mutta tekemistä on ollu jonkin verran (aivan kiva ottaa aluksi vähän rennommin?:D). Mutta heti ens viikosta eteenpäin työlistat on aika hyvin buukattuja ja saa kyllä varautua, että työkavereitten/luokkalaisten kanssa rupattelu jää kyllä nii vähälle..! Johanna teki mulle ihon puhdistuksen Ultralaittella? ja se oli TOOSI hyvä! Iho oli heti kirkkaampi, pehmeämpi  ja tasasempi! Suosittelen kyllä  tämmöseen  hoitoon, jos on tosi epäpuhdas iho!  Sarjahoitona ku ottais, nii varmasti näpyistä pääsee eroon varmaan kokonaan!
Sain eilen uuden vaatekaapin ja tuossa se seisoo miltein keskellä huonetta.... Tässä pitäis pikkuhiljaa siivota tää sekava huone; heittää kaikki turhat kalusteet ja laittaa tuo kaappi johonki inhimilleseen paikkaan, ja tää koko huone järjestys tulee muuttumaan! Jeee! 
Tänään nähtiin uusia ykkösiä, ja niitä on tuplasti meitä enemmän, ei meinaaa ees hoitopetejä riittää niille! Mutta mukavan olosilta näyttivät!=)
Oon varma et jottain unohin tässä vielä sanoa....... mutta tässä kuitenki joitain kuvia näiltä päiviltä!=))
tytsyt "oppitunneilla ;)
löysin ihanan 18wee kortin!!

<3
Piitulle Ranskis!=)
                                       

hyvä ruoka, parmepi mieliiii!
Mango jätskiää

/who else than ur K?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti