1.12.2011

keep being busy busy, earn money money

Xmas time is finally hereee  isn't? Kalenterin puolesta  jep, kun ensimmäinen luukkuki jo aukaistu, mutta missä lumi?! Vaikka  jouluvalot näkyy monien talojen ikkunoissa, joululauluja kuunneltu,glögiäki juotu, silti ei  ole yhtään joulumieltä... :( Mitä joulu on ilman lunta? Ei mitää!
Koulussaki on tällä viikolla alotettu uusi jakso ja aivan ihka oikee luokka koossa! :) Jakso alotettin kivasti irtoripsien laitolla, seuraavaksi hierottin vähän kasvoja ja eilen hierottin jalkoja. Tänään tehtiin ripsipermanenttia, muotoiltiin ja värjättiin kulmat ja ripset. Olin tekijä roolissa tänään ja huomenna pääsen asiakkaaksi, makaamaan ihanan, lämpimän peiton alle rentoutumaan! =)) aaaah.
Alkuviikko on ollu kiireistä ja yllätävän väsyttävä! Maanantaina normaalisti koulua, tiistaina ja keskiviikkona koulusta suoraa töihin, liikkeen sulkemiseen asti, tänään saan huilia vähän töistä ja huomenna jatkuu sama rundi! Tiistai oli tosi kiva päivä, joka päättyi kuitenki sanoisinko katastrofiin! Tein töissä ensimmäisen kerran lopetuksen(liikeen sulkeminen, kassanlasku, päiväraporttien hoitaminen)  aivan yksin!  Jännitti nii paljon ja olin aivan paniikissa, ku koko liikeen rahat ja paperit oli minun vastuulla, KAIKKI TÄRKEÄT ASIAT! Meniki nii ylitöihi ku koitin selvittää ja kamppailla niitten kans... not so fun, though! Kamalin työpäivän loppu ikinä! Tuun muistaan sen aina, AINA! Onneksi seuraavana päivänä meni kaikki paljon paremmin, nopeammin! huh huh! 
Ootan innolla huomista ku saan iha " uudet! ja ripset ja kulmat =)))  "first be in heaven  then back to earth..."
Mutta nyt salkkareitten pariin.  Katon näin jälkikäteeen tän viikon jaksot ko jääny kattomatta.. :) 
Salut!


/K







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti