27.12.2011

Live wake up call, isn't always the best wake up call!




Eilisen päivän kohokohta oli se, ku illasta mentiin Cafe Windows- kahvilaan hengaa( täällä yleensä illat hengaillaan kahviloissa, jauheten paskaa, juuaan ja syyään!:p) nii sitten yhtäkkiä kauhee catfight kahvilan eessä! Kaks naista tappeli ihan kunnolla  ja toisella oli loppujen lopuksi mustasilmä ja ihan velttona makas maassa! En oikein tiiää mistä ne tappeli, mutta mitä kuulin nii jottain perhe- ja parisuhdejutuista ( toinen nainen oli vienu tältä toiselta naiselta miehen ja nyt ne niinkö jäi kiinni rysän päältä, voivoi! Kuulemma yleistä täällä! Mitä ne menee koskee varauttuihin miehiii! HAH!) Kaikista koomisinta oli se, että porukkaaa keräänty kattoon ko ne kaks naista tappeli!!! Toki oli soitettu poliisit paikalle ja siihe ne tuli heti, mut silti se, että porukka katto niiten tappelua aivan kympillä siinä ympärillä, nii huh huh! 
Heräsin tänään Kukon Kiekuntaaa, ja kellohan ei ollu ko jottain 5 aamulla! Tätä ei koe juuri ikinä siellä Suomessa, mutta täällä ihmiset tyylin herää aina siihe, elävä herätyskello, ohho!
Päivällä käytiin Mom Da Chim - Lazi beach resort & Spa:ssa, se oli sillain aika pieni  ja vissin aika uus, nii siellä ei ollu vielä oike paljoo väkeä mutta kyllä siellä silti turisteja näky! =))  
Nyytt on semmonen homma, että kuvat ei nyt yksinkertaisesti haluu näyttäytyy täällä, joten koitan myöhemmin laittaa niitä tänne! (Niitä tulee sitte kunnolla yhdella kertaaa!;))
Illasta mentiin taas hengaaa kahvilaan, Cafe Huyen Thoai. Tää kahvila on aika uus, avajaiset oli viime viikolla. Tää kahvila on siittä erikoinen, et siellä on aina joku DJ soittamassa!! So awesome! Hyvää bilemusiikkia oli ja mieli teki nii hypätä pöydällä tanssiiin! Miss part nite with my homiesss so muchh!
Nyt voisin lähteä vaikka suihkuun ja painua petiin! Huomenna lupasin lähteä heti aamusta klo 8 kaverin kans aamiaiselle/kahville, ou mai katotaan miten jaksan herätä!


/Karenn


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti