15.2.2012

Beauty is my business.



  Okei, vielä eilisestä et tämän vuoden ystävänpäivä oli aiiivan jotain muuta, mitä olin suunnitellu! No okei, ei se nii kauheesti poikennu muista normipäivistä, mutta kun tässä on nyt sattunu kaikenlaista ja en oo tyttöjä nähny vissin yli viikkoon, nii suunniteltiin et lähettäis syömään valentiinien kunniaksi. Kaikki sujui loistavasti ja suunnitelmista pidettiin kiinni, kunnes, vasta koulussa innoissani selitin luokkakavereille illan suunnitelmista , nii Piia hoksas ihmetellä et karen miten sie kerkeet jos päässään vasta 8 jälkeen poies? Sillon oisin voinu vaikka alkaa itkeeen ku tajusin et ei hemmetti, olin sanonu tytöille väärin et joo mulla loppuu hoidot kuuen jälkeen et mennnän sne jälkeen, mutta tosi asiassa mulla ALKO toinen hoito vasta sillo klo.18.15!!!! Eli, siinä sitte aika fail ja olo oli semmonen et fuck you all( hups), vaikka itepä mie tässä mokasin...
No mutta onneksi meillä oli tosi kivaa luokkakavereitten kans siellä iltahoidoissa(kerätään luokkaretki rahaa) ja opettajaki oli ostanu meille ystävänpäivä karkit! Hiihih=)) 9 jälkeeen päästiin vasta kotia, ja päätin että hemmottelen nyt itteni ja tein itelle kasvohoidon, sen sijaan etten päässy syömää ( vieläkin katkera..).




Tuotteet vasemmasta reunasta oikeelle;
- Kasvovesi ,lumenen basic blue, kaikille ihotyypeille.
- Ziajan silmämeikin poistoaine. Ostettu helsingin kosmetiikka messuilta, mutta huomasin eilen ku käytiin yritystoiminan tunneilla vierailulla erissä yrityksissä nii huomasin et paikallinen Flow & Glow parturi-kampaamo/kosmetologi myy kans nuita tuotteita!=)
- Herbinan Puhdistusgeeli , seka ja rasvoittuvalla iholle.
-Thal'ionin Puhdistusmaito, sain sen koulusta ko se oli nii lopussa nii opettaja anto sitte kotia. =))
-Thali'onin Exfoliating velvet cream -kuorintavoide, epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle.
-Thal'ionin Clarfying mask eli naamio, epäpuhtaalle ja rasvaiselle iholle.
-Thal'ionin Matifying fluid – hoitovoide, tykkään tästä nii paljon, ku se tekee ihon aivan mattapintaseks ja meikin pystyy tosi hyvin laittaa tän pääle.
-Denova Pro:n silmänympärysgeeli. Ooon vielä suht nuori (tänä vuonna 20 huh huh.... ) nii kestää käyttää vielä geelipohjasia silmänympärysvoiteita... mutta jonkun 1o vuoden päästä nii kannattavaa ois vaihtaa voidemaiseen silmänympärysvoiteeseeen ja mielellään semmonen joka kiinteyttää! Hah.

Sitten tähän päivään. Tänään oli huomattavasti parempi päivä ku eilinen. Koulussa alettiin ekaa kertaa meikkaan! wuhuu! Olin aiiivan innoissani, mutta silti kauhuissaan, koska kuullu et se on nii vaikeeta tuo maskeeraus.Noni, ei auta. Oli päivämeikin 
vuoro. Tuotteet kerrassaan mahtavia ja helppokäyttöisiä, työjärjestys , just. Nii paljon asiaa pitää theä yhdellä kerralla, sveltimiä on miljoonia, että ei tiiä mitä käyttää mihin... huh huh. Mutta selvittiin tosi hyvin ja olin ainaki tyytyväinen omaan tekemäni meikkiin! =)) wihuu! Nii, ja arvakkaa, minun kasvot on laihtunu, non muuttanu muotoa!! En omista enään pyöreää pallopäätä, jolla on bulldogidogi poskett, vaan ope kehuki, et oikein hyvän muotoiset kasvot! (kiinnostiko?varmasti.)

Meikki itselle ja ammatiksi-oppikirja plus sivellinsetti


  
                           






Tuosta setistä puuttuu vielä terotin,iso puuterisieni semonnen vyötärölaukku, johon saa siveltimet sillain kätevästi siihe ja näyttää heti tosi ammattilaiselta ko semmonen laukku vyötäröllä! hah! 
Koulusta suoraa menin ekaa ekrtaa 2kk töihi! oo, oli aika mukavaa back to business siinänsä, ja taas tienata hieman maniia, ko sitä on mennykki jo aivan liikaa lähiaikoina.... (salikortti vielä hankkimatta!! )
Näillä mentii tällä kertaa, Ciaooo!

/who else than ur K!

ps. tää mun kirjotusfonttin tausta niinkö vaihtuu ittestään vähä väliä, enkä osaa sitä korjata!.... arggg










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti