27.2.2012

Happy birthday to... K&K!!



Hellouu! Tänään on taaas maanantai!! Aika menee nii nopeaa, ettei oikein kerkeä tajuta että ylihuomenna on maaliskuu, koulua on enää vähä reilu 3kk, mikä taas tarkoittaa et kohta on jo KESÄ ja mie täytän 20!! Voiku sitä alkaa olleen jo siinä iässä, et ryppyvoidettaki vois alkaa vaikka käyttään... wuhuu.
No, mutta takaisin tähän päivään. Ollaan oltu tää ilta perheen kesken; syöty hyvää ruokaa ja kakkua sen kunniaksi et tytöt täytti tai oikeastaan täyttää huomenna 2wee, mutta ku mulle menee huomenna luultavasti siihe 9 iltaan koulussa ja äitiki on töissä nii vietettin niiden synttäreitä tänää! :))


Kathy & Karol  2v!

Tytöt pääsi käsiksi kakkuuun....

......

Mitä muuta oon tehny tänää? Noo, tietty koulussa  ja sitte vasta kasvohoidon tehin ja yhtä uutta juttua myös kokkeilin, nimittäin huulien kuorintaa!  Se kävi helposti ja noppeesti, elikkä sekotin vaan sokeria bepatheniin ja sit aloin levittää sitä huulille ja hieroin ja sit sen jälkeen pesin poies. Ajattelin nyt kerranki koittaa tätä ku käytän tosi paljon huulirasvaa, et ois jo aika saada ylimääräiset ja huonon ihon poies. Tosiaan on ihan oikeitaki huulten kuorintavoidetta olemassa, mutta kyllä pärjää ihan kotikonsteinki. Tää versio oli mun oma versio, mutta esimerkiksi jos on tosi kuivat (mut ei saa olla rohtuneet) huulet nii oliiviöljyyn ko  sekoittaa sokeria, nii se vois olla tehokkaampi tai sitte ihan et vähän kostuttaa sokepalaa ja sillä hieroa sit huulia, ei sekään ole pahempi idea! =)) Voisin ens kerralla kokkeilla jotain muuta versiota ja vertailla mikä ois se paras vaihtoehto minun huulille. 

Viime yönä palkittiin tän vuoden oscarit ja red carpetilla nähtiin taas pukuloistoa! 

Leslie Mann

Rose Byrne. 

Milla Jovovich. Illan paras puku on tässä!

Esperanza Spalding. Kumpi vie kaiken huomion, puku vai hiukset?

 



Tämä mykkäelokuva nappas 4 oscaria 1o:stä ehdokkuudesta,  mm. paras elokuva -pystin. Jännä kuinka joku mykkäelokuva menestyy näin hyvin 2000-luvulla!! Pitäis varmaan kattoa tää et näkis onko tää 4 oscarin arvonen elokuva.. ?

/ who else than ur K?








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti