5.5.2012

Kauneuspäivät

Iltaaa! Cittarissa on ollu torstaista tähän päivään asti Kauneuspäivät. Pääkamjanjana oli Loreal Parisin meikit ja ihonhoito tuoteet. Niitä sai kaikki -40% ja oli myös muita hyviä tarjouksia! Oltiin parin luokkakaverin kanssa eilisen ja tämän päivän ohjeistamassa ja neuvomassa asiakkaita meikkien ja ihohoito tuotteiden kanssa sekä hoidettin myös myyntipuoli. :) 
Aluksi oli hieman et ööö.. ku ei oikein keretty perehtyä tuotteisiin vaan alettiin heti neuvomaan ja myymään tuotteita, mutta sitten työ alko luistaan ja kaikki sujui hyvin! Asiakkaista näki ja jotkut vielä anto suoraa palautetta, et kui kiva on et kosmetiikka puolella on joku neuvomassa ku kuitenki valikoima on laaja, ja aina löytyy jotaki, missä tarvii apua. Kyllä, oon aivan sama mieltä! Monesti joku tuote jääki sitten ostamatta ku ei yhtään tiietä mikä ja mitä se tuote tekee.
Tänään sitten otettiin kynsilakat huomioon ja tehtiin pienimuotoisia minicceja :) Meniki päivä sitten paljon äkempää ku sai käyttää käsiäki eikä vaan suuta. :D
Palkaksi saatiin tämmönen paketti... ! =))





Kivoja juttuja kerrassaan! =))


Niijoo, ja taas kauheana roskaruokaa on tullu syötyä.. eilen käytiin maxilla, tänään sitte oltiin Saigonissa ku Thitu oli vähän aikaa siellä bossina nii se tarjos meille 3 nälkäisille lapsille pitsat! :D
On kyllä ollu aivan mahtava vkpl , tai no vielähän se jatkuu, mut taitaa huominen mennä siivoilessa höh ja zumbailessa jeee! Nyt lähen koittaan tuota kuorinta sydeemiä CHAO!


/who else than ur K?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti