14.5.2012

Schoolday off.. or not?

Heissan! Perus kiva viikonloppu takana, ja tänäänki meillä oli vapaa päivä koulusta, mutta silti oon ollu kokopäivän koulussa... nimittäin autokoulussa! Kävin suorittaan 2-vaiheen, mikä on minusta vaan rahastusta... Aamulla kävin arvioivassa ajossa; ajettin vaan ympäri ämpäri Torniota ja opettaja sitte neuvo, miten ajetaan taloudellisesti, kesto 45min. Sitten päivästä lähettin liukkaalle radalle ja minua pelotti aiiivan hulluna! Halusin vaan äkkiä et son ohi:D:D oon vissin vähä reppana, tämmönen.. :(( Sitte plus 2h teoriaa... (se kruunas kato kaiken... ) wuhuu! 
Tänään alko subilla uus sarja, Valehtelevat viettelijät eli Pretty little liars. USAssa son pyöriny jo jonkun aikaa, ja sielä on menossa 3 tuotantokausi, eli ollaan taas ylläri hieman jäljessä.. mutta kuitenki huippu et sitä näytetään meilläki!=))) 

google.com


Ja illan kruunas Suomi- Kazakstan -peli 4-1!!!
Huomenna back to school ja heti aamusta aspia. Ois tulossa semmonen asiakas joka haluaa ripsipermiksen ja kasvohoidon samaan aikaan... mitenköhän kerkeän tehä kummatki n. 2-3h ku yleensä ainoastaan permiksessa on kestäny sen 2h... (Y) 


/who else than ur K?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti