26.9.2012

NU MÅSTE JAG LÄRA SVENKAA

Heippa! Tänään oli kiva keskiviikko. Töihin kympiksi, Mikrohiontaa Tiialle, yhdeksi takaisin Tornioon  tekemään pienimuotoisia käsihoitoja arabialaisille naisille, jotka olivat vasta tulleet Tornioon ja heille haluttiin järjestää tämmöinen pieni hemmottelu iltapäivä. Jotkus heistä osasivat suomea puhua jo jonkin verran, toiset miltein ollenkaa plus heistä muutama olivat näkövammaisia. Kommukointi oli siis hieman haasteellista, mutta silti hyvin meni ja naiset olivat nii innoissaan hoidoista! :) Saatiin maistaa heidän maan pikkuherkkuja, sekä myös kahvia! :)
Jännän makuisia olivat pikku keksit, hyviä silti. Kahvia en itse juo, mutta Tiian mielipiteen mukaan, se maistu vähän niinkö teen ja kahvin sekotukselle? :D 
Vasta kävin iskän kans ostamassa Ican irtokarkkeja,jeeeee!  Parhaimmat karkit ikinä!
Sekä kävin kysymässä ens jaksossa oleva työharjoittelupaikkaa. Oon aivan töhö ruotsin kielen kans, mutta päätin nyt ,että haluan sitä oppia ja uskaltaa puhuun, joten marssin Haparannalla olevaan suht uuteen kemppariin ja tadaa, minut voi sitte nähdä marraskuun alusta miltein kuun loppuun sieltä!! =))) Nyt eiku ruotsia vaan opiskelemaaaan! 
JÄNNITTÄÄÄ! ;S :DDD
me heart pastaaa

yammiii

välkommen!!

/who else than ur K?!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti