30.9.2012

Sundaysunday

Hellou! Kosmetologi työssä huomaa heti, jos ei oo ergonomia ollu kohillaan.. Muutaman päivän aikana oon töissä vissin istunu miten sattuu, nii nyt alaselkä on aivan sairaan kipeää (sattuu kokoajan nyttenkin !). Kyllä, meillä loppu työharjoittelu perjantaina. Oli tosi kiva 6viikon mittainen harjoittelu. Nyt on tosi haikea, mutta silti tosi helpottunu olo, ku son ohi!
Kui mahottomalta tää kuullostaaki, mutta on ollu IKIVÄ koulun penkille(!?). Huomenna sitte katotaan, onko oikeasti ollu sitä ikävä vai ei... :D 2.jaksossa meillä on luvassa ammattiruotsia (a-p-u-a) sekä ihonhoidon ohjausta. Kuukauden keretään istua koulun penkillä, sitte taas me hajaannuttaan ja lähetään kentille työssäoppimaan. 
Viikonloppu on sujunut rauhallisessa merkeissä. Kynttilöitten valossa ollaan tyttöjen kans löhöiltu sohvilla ja tietysty hyvin syöty! :) 
Vasta sitte kävin moikkaamassa entistä pianon opettajaa ja taas tunnit vierähti aika kiitettävästi sielä. :) Teetä juotii ja syötiin hyvä porkkanapihvejä, naammm. Tässä sitte oikeastaan ootan että menis aika 2 kertaa vielä nopeampaa ja kello löis jo 20.00. Miksi? Koska, saan taas tunnin suu auki kattoa ja ihmetellä ku kymmenvuotiaan lapset kokkaavat gourmeita aterioita!! 
Go go junior master chefit!
Lördag mys
/who else than ur K?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti