9.1.2013

Shape up!

Hellou! Eilinen ja tämä päivä on menny oikeastaan kokonaan vartaloa hoidetessa. Meillä oli koulussa 2päiväinen Sothysin varatalohoidon -koulutus. Eilen tehtiin Sothysin oma itäimainen/aasialainen rentouttava vartalohieronta, tänään sitte vuorossa oli kiinteyttäviä ja hoikentavia selluliittohoitoja.. :D 


Saatin kouluksen loputtua vielä Sthysin ja Mahlerin vartalovoidenäytteitä...

...sitte vielä Sothysin kuoriva suihkugeeli!!! Tätä kerkesin jo vasta kokkeilla, ja  aij että on iho on nyt pehmonen! =))

 
Piitun kans käytiin eilen kokeilemassa Body Centerin uutta jumppaa, Les Mills CXWORXiä. " Tehokas treeni 30 minuutissa. Dynaamisten lihaskuntoliikkeiden avulla vahvistetaan vatsa- selkä ja pakaralihaksia, mikä parantaa myös yleistä hyvinvointia. Haastava harjoitus sekä lihaksille että keskittymiskyvylle. Parantaa funktionaalista voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Opi treenaamaan keskivartalon lihaksia oikein ja ymmärtämään niiden tärkeyden arjen askareissa. Sopii niin vasta-alkajalle kuin kokeneelle konkarille. " Näin tätä jumppaa luonnehditaan ja tosiaanki osu ja uppos! Tosi tehokas jumppa ja ei varmastikaan jääny meille vain kokeilukerraksi. Viimeistään ens viikolla uudestaan!! :) 
Tänään käytiin sitte taas aivan erilaisessa jumpassa, nimittäin Les Mills Sh'bamissä. Tosi kiva tanssipainotteinen jumppa, eikä oo nii vaikeaa ku Zumba! Suosittelen! :) 

Lähdenpas tästä tekemään vähän evästä huomiselle, nimittäin on luvassa pitkä ja jännittävä päivä!! =)))

/who else than ur K!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti