12.11.2011

Childhood friends are finally back together!

Tänään, tai noh, eilen oli 11.11.11! Ja minä, taikauskoisena ihmisenä, toivoin/ odotin et jotain jännää tulisi tapahtumaan. Okei, odotukseni täyttyivätkin, kun sain nähdä ja hengata lapsuudenkavereiteni kanssa , jotka on täällä käymässä vantaalta asti!! Voii että, oli nii mukava ilta, vihdoin meillä oli mahdollisuus olla me kaikki , 4, lapsuudenkaveria yhdessä!


Ensinki me käytiin Haaparannan puolella sportsbaarissa, juotiin siellä yhden( olin kokoillan kuskina, joten otin vain spriten). Seuraavaksi matka jatkui takaisin Tornion puolelle, Pikku Berliiniin, siellä otettiin toiset yhden, ja illan päätteeksi päädyttin vain ainoa ja oikea UMPPIIIN! 
Tytöt ottivat aluksi yhdet shotit, siitä sitte seuras et piti ottaa toiset... kolmannet.. neljännet... parit drinkut väliin ja taas shottilasit kilahtelivat!
Tanssia sai yllin kyllin, mutta se vain että en oo ehkä ikinä tuntenu itteni nii vaivautuneeksi, kun olin ainoa, joka oli selvin! :DD nooh, mutta loppu käänty hyviksi ja enkä olis jaksanu/halunnukaan alkaa juomaan!


Tytöt vielä jäi sinne kun, päätin ite lähteä vähän aikasemmin. Ihme, kyllä ei ees väsytä, vaikka kello  näyttää kohta puolta 4! hohhho! Tulinpa vielä ilosemmalle pääle, kun näin facebook-addiktina, piti käydä vielä facebookissa ja yllättäen huomasin, että eräs henkilö oli päivittäny tilan! En ole kuullu hänestä moneen päivään, kun viimeksi juttelu loppui vähän haikeisiin tunnelmiin, ja oon alkanu jo eppäileen että mitähän sille on tapahtunu, ko myös facebook-addiktina, häntä ei oo näkny moneen päivään!;o but, now im happy!=)))


Huomenna(eli tänään) ajattelin olla ahkera ja leipoa isänpäivän kunniaksi iskälle kakun! ja illalla vietänki taas toisten ihanien tyttöjen kans laatuaikaaa, rauhallisissa merkeissä(ihanaaa)!=))




Gnite!


xoxo K 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti