15.11.2011

I will feel better soon, I promise



Tänään kävin elämäni ensimmäisen kerran hiuksten haudehoidossa! Meillä on koulussa ens viikolla ENSIMMÄINEN näyttö, ja jännittäää aivan hulluna! Eli, me ollaan järjestämässä hiuspuolilaisten kanssa, semmonen hemmottelupäivä kauneushoitoalan ja parturi-kampaamon yrittäjille. Yrittäjät ovat saaneet valita, et tuleeko haluaako ne aromaterapia hieronnan vai suklaakasvohoidon( meiän puoli ) , hiusten värjäys/leikkaus vai hiusten haudehoidon ( hiustenpuoli).Sitte ne sitten tulee meille hoitoon ja ulkopuolinen ammattilaine tulee arvioimaan meidän tekemisiä. Ja tietenki ollaan hoidettu myös kaikki tarjoilupuolet ja tilojen koristelu jnee. HELA HOITO! Siksi tänään hiuspuolilaiset tekivät meille sen haudehoidon ja me sitten tehdään niille perjantaina aromaterapiahieronta. :) Jännitää ja pelottaa, koska en vieläkään muista kaikkia aromahieronnan liikkeitä, niitä on nii PALJON!! 
    Mutta takaisin siihen haudehoitoon, elikäs se oli semmonen että meiltä pestiin eka hiukset , sitte laitettin semmosta ainetta päähän( joo en tiää mitä oli, mutta hyvältä se vaikutti:D) , sitte laitettin smeone lämpökupu pään päälle ja se lämmitti pään, annettiin olla jonkun 10min sit pestiin se aine poies ja sit laitetiin hiukset. That's it! Kuullostaa varmasti tosi kuivalta näin karheasti selitettynä, mut ihan kivaaha se oli, ainahan on kiva päässä vähän hemmotteluun!:) Tää hoito, nii se teke hiukset kiiltävämäksi, ja tietenki hoitaa hiuksia ja sitte  et se hiuksia on kuulema helpompi kammata jnee! Oijj, on kyllä hiukset ollu sitte kokopäivän raikas, kiiltävä ja hyvin(kerranki) ! 


Kävin moikkaamassa kaksoissisko-kaveriani vasta( ollaan kummatki kaksosia horoskoopiltaan, ja vielä ei ole ko 4 päivää eroa, that's way i called her as my twinsister =)) , ja oli tosi mukavaa pitkästä aikaa rupatella niitänäitä!:) EI  olla nähny muutaman päivään  ja siinä sainki huomatakin että mitä kaikkea on kerenny tapahtua vain muutamassa päivässä!


Ja tuosta puheen ollen, oon vähän miettiny asioita ja nyt on kauhea haikee fiilis,mitä kaikkea tässä n.2 viikossa on tapahtunu! Kaikki sanoo ja  itsekin olen sitä meiltä et "everything happens for a reason", mutta silti en halua uskoa sitä ainakaan tällä hetkellä... 
On kova pala jättää taakse  jotain, mikä on tullu nii  tärkeäksi ja jopa jossain määrin riippuvaiseksikin vain muutamassa kuukaudessa, vaikka tietää et this is the best way to go, but still, something is missing.




http://www.youtube.com/watch?v=W-w3WfgpcGg&ob=av2e




/K

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti