10.11.2011

Let's blogging!

Nonii! Oon nyt vähän aikaan seurannu kaikenlaisia blogeja ja päätin alkaa itekki tässä kirjoitteleen!Elikkä tänne aattelin alkaa kirjoitteleen kaikenlaista elämästäni ja mitä mulle aina kuuluu, blogin nimen mukaisesti. 
                           Tästä päivästä sen verran, että on ollu toosi mukava päivä! Opiskelen Kosmetologiksi ammttikoulussa ja tänään meillä oli vierailu tuonne rajan toiselle puolelle, Haaparannelle, Hotelli&Spa Cape Eastiin ja SF kirurgiin. Cape East oli todella ihana paikka, vaikka se paikka ulkoapäin näyttää tosi surkealta... mutta kun menee sinne sisälle nii oijjj! Meitä opasti siellä sen paikan Span Manager, hän on ihan umpiruotsalainen eikä puhu ollenkaa suomea, ymmärtää vain joitakin sanoja, eli koko vierailu oli ruotsiksi! Yksi meiän opattajasta sitte kuitenki aina suomensi meille, ja olin hyvin yllättynyt, miten paljon ja hyvin ymmärsin mitä tää meiän "guide" selitti! Saatiin käydä kattoon kaikki 8 Spa huonetta, missä erilaisia hoitoja tehtiin ( yks oli tosi mielenkiintoinen huone, missä oli semmoen iiso iso koppi, siihe mahtuuu niinkö 2 ihmistä. Se  koppi oli semmonen et se täytetään kokonaan suolalla, ja siellä niinkö tulee semmoen " flow" efekti, elikkä siis sie kellut siellä kopissa, aivanko oiisn mustassameressä!!, ois niin kiva koittaa sitä joskus!). Sitten käytiin Span puolella, missä oli kylmällas/suihku, poreamme, toinen uima-allas joka jatku ulos, jalkakylpypisteitä, suihkuja jotka vaihtaa valoja ja tuoksuja!!, ja kaiken parasta semmonen iiso sauna, johon mahtuu n.20o henkilöä! ( pyramidin mallinen) ja sitte sielä oli vielä ulkoallas, mikä oli kans aivan ihanan näkönen(38asteista vettä!) 
Oon nii katkera, kun en osaa ruottia nii hyvin, että voisin mennä sinne työharjoitteluun!! mutta tässä ois vuos aikaa alkaa taaas sitä opiskeleen. Saa nähä vaikka innostuisinki opiskelen sitä aivan kunnolla! Viimeiseksi saatin vielä pienet lahjat sieltä; semmonen paketti missä oli mm, body lotion, shower gel ja vielä yks pullo mutta en muista nyt mikä se oli... Ne oli vielä ihan Cape East- merkkiä! =))
                       SF Kirurgi oli tosi yllätyksellinen paikka! tai ei se paikka kummonen ollu, mutta ne asiat mitä siellä tehään; kaikkia silmäluomileikkauksia, restylanea( täyteaineita, ei toimi samalla tavalla kuin botox. Botox lamaannuttaa lihasta tämä ei ), botoxia jnee. Se, mikä tässä oli karuinta, että minua alko oikeastikki kiinnostaaa tuommonen työ! ;o vaikka oon aina ollu botoxia ja tämmösiä vastaa mutta nyt niinkö sai toosi paljon enemmän tietoa nuista aineista ja hoidoista et mihin en vaikuttaa ja miten. Sain aivan erilaisen näkökulman tämmösiin "ainehoidoilla kauniiksi" asiaan ja nyt olen sitä mieltä että jos niitä ottaa kohtuudella nii mikäs siinä. Esimerkiksi kasvojenkohotus, jos joku on sitä mieltä, että haluaa ottaa semmosen nii ottakoot, mutta pitää muistaa etät kohtuus kaikessa.Ihmiset vanhentuvat, mutta on myös mahdollisuus vanhentua kauniisti. Innoistuin, ja kysyin tältä meiän esittelijältä et, missä hän itse on kouluttautunu näihin hommiin, nii vastaus oli TUkholmassa.... Taaas tulin entistä katkerammaksi siitä, että en osaa ruotsia!!! Miksi ruotsi on nii hallitsevassa asemassa?! enkä puhu vain näistä työ ja ammattiasioissa..... 
                        Illasta mentiin sitte yhden luokkakaverini kanssa Nanson liikeeseen tekemään MiniManicia. Siellä oli joku naisten ilta, mihin meitä pyydettin , et jos oltais kiinnostuneita tulla niille tekemään vähä käsihoitoa, tottakai me mentiin, ollaanhan me keräämässä luokkaterkeä varten rahaaa! =)) Ja tämän päivän saldo oli 45€! 
Nonii, tämä päivä on tässä näin pulkassa, ja nyt natti natti!
Huomenna sitte touhutaan aromaterapian merkeissä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti