14.10.2012

Helsinki


Hellouu! Mahtava Helsinki reissu on nyt takana päin. Lähdettiin torstai aamuna kuuden jälkeen liikkeelle. Me oltiin kaikki aivan liian väsyneitä mutta innokkaita reissusta. :) Matka oli pitkä. Kerettiin kattoa linja-autossa Sex and the City 2, Burleski ja Napapiirisankareista puolet kunnes oltiin Tampereella ja pysähdyttiin Ideaparkkiin 4h shoppailee. :)) Tämmöiset ostokset tarttui sieltä mukaan..
 My new baby, Mango 



GT
H&M

Illalla 9 jälkeen oltiin vihdoin helsingissä. :)
Seuraavana päivänä koitti reissun kohokohta, eli SKY (suomen kosmetoligiyhdistys) messut! :))
Messuista teen myöhemmin oman postauksen.
Messujen jälkeen näin Thitua ja me käytiin syömässä SUSHIA!!! =))) Aaah, oli aivan parasta nähä Thitua pitkästä aikaa ja vielä lempiruuan ääressä! Perfecto!
Täydellinen päivä vaan sen kuin jatkuu kun Turun pojat tulivat sopivasti ku oltiin thitun kans syöty ja vaihdettu kuulumiset niin Helsinkiin.
Mentiin sitte Coffee houseen (meiän vakiopaikka:D) iltakahville. Parin tunnin kahvittelun jälkeen palasin takaisin Thitun kans hotellille ja pojat jatko matkaa hyvinkäälle?:D
Kerran kun me pohjosen likat ollaan isossa kaupungissa nii pitihän mieän lähteä katton ison kaupungin yöelämää, päädyttiin siis Tivoliin. :) Pojatki vielä jakso Hvinkäältä ajaa takaisin helsinkiin bailaan?! :D Seura oli mitä parhainta, silti illan kruunasi ku näin sieltä toisia
kavereita, joita en oo muutamaan vuoteen nähny!!=))) Yks miinus kuitenki löytyi: Siellä oli joku erikoisilta ja sielä soi vaan house-musiikkia??!?!.. huoh.

aaaah

mucho looove!


Muutaman tunnin yöunin jälkeen herättiiin pakkaamaan ja klo 10 kaikki jo oli linkassa ja matka kotiapäin alkakoot. Parin tunnin ajomatkan jälkeen pysähdytiin Hämeenkyröön Frantsilan luomuyrttitilalle vierailulle. Meille tarjottiin sielä kahvi/yrittiteetä ja yrttipiirakkaa. Sen jälkeen 
esittelijä esitteli meille yrttituoteista ja viimeiseksi saatiin tehdä pieniä ostoksia siellä.
Tulomatka tuntui 2 kertaa pitemmältä kuin menomatka plus vieläkö me pysähdyttiin nii monta kertaa! Puolen yön jälkeen olo oli nii väsyny mutta onnellinen ku pääsi kotia ja omaan sänkyyn!=))

Welcome to our hotelroom!

Frantsila

THE yrttipiirakka! (tulomatkan kuumin puheenaihe:D)
                            
                                     Frantsilan sali,jossa oltiin

                                

































/who else than ur K?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti