4.11.2012

my weekend

Iltaa! Viikonloppu meni rauhallisessa merkeissä. Perjantaina tsippailtiin Norpan kans rajalla, tavoitteena löytää joku kiva neule ja hanskat. Hanskat löyty, neule ei... Oon joko kauhean nirso, tai sitte koko hiton kauppakeskuksessa ei ollu mitään!! Nonii, sitte ilta jatku Nooralla löhöilyllä ja telkkaria vahatessa. Seuraattehan teki Vain elämää -sarjaa? Aaah, aiivan ihanan paras! Tuommoset reality-sarjat on parhaita ku näkee julkkiksista sen toisen puolen. :)

JulMustia, aah

Alkusyksystä ku olin meiän koululla, Kauneuspysäkillä työharjoittelussa, nii meillä oli sielä myyntikilpailu. Merkittiin kaikki ylös mitä me aina saatiin asiakkaille myytyä jnee. Tulin kolmanneksi ja sain tälläsen mitä oon ite kauaa halunnutkin! =)))


Lancraynin mattapäivävoide, perfect!
Antaa nii pehmeän ja ihanan tunteen iholle sekä täydellinen meikin alle. Mitään meikin pohjustusvoidetta ei tarvi. :) 

Eilen oltiin Sartsilla iltakaffeilla /teellä. Olipa vain tosi mukavaa juoruilla melkein koko tyttöjengin voimilla! :)) Iltaan mahtuin vielä kasvohoito mamille ja "vanhojen" ihanian biisien fiilistelyä.

Teetä, obleronekakkua ja pätkistä, namii



Tänään aika on kulunu itseään ja kavereita kaunistaessa. Päivällä kävin värjäyttämässä Eneltä ja Heliltä kulmat ja ripset. Sen jälkeen aloin vääntään uusia kynsiä, mutta mikään ei ollu hyvä... Kynsilakanpoistoaine on todellaki päivän haju... en muuta haistakaan ku sen.Nooh päädyin sitte normeihin ruskea-glitterisiin ja saavat nyt kelvata. :D Sunnuntai on perus kasvohoitopäivä mulla, joten seki rutiini on tänään tehty. 
Vielä kun keksisin mitä laittaa päälle huomenna nii allt bra! Tosiaan huomenna mulla  alkaa 3  viikon työharjoittelu Haaparannalla.
 Ooon nii innoissaaan mutta jännittääki aivan sairaasti!!!
 U guys, wish me luuuck! =)))))

/who else than ur K?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti