23.12.2012

Happy Saturday

Hellou! Tää päivä on kylllä tähän mennessä ollu nii hektistä täällä meillä, että ei mitään järkeä. Inhoan tämmöstä joulutressiä! Mutta, mennäämpä takas eiliseen päivään.. 
Eilinen oli  paras lauantai pitkään aikaan! Aamupäivästä meiän vanha KANE -jengi kokoontu yhteen semmoisen 4 vuoden jälkeen! Okei, voisin selventää vähän tätä KANE -jengi juttua..? :D Me oltiin ala- ja yläasteen samalla luokkalla (ollaan oltu musiikinluokalla, siks me oltiin tosi pitkään sama luokka) Ja oltiin aina neljästään ja tuo KANE tulee meiän nimen ensimmäisestä kirjaimesta ( loogista antaa tällain jengille nimi, eiköh? ). Meiän jengi-juttu on vähän hiipu kun kaikki asuu nyt asuu ympäri Suomea. Mutta näin jouluksi kaikki on tullu kotia ja tietenki oli pakko meeting pitää hyvän ruuan parissa! :)) Paljon oli puhuttavaa ja aika hurahti käsittömättämön nopeeta. Mahat täytettynä parhailla pannukakuilla, käytiin pyörähtää kauppakeskuksessa. Siellä törmättiin yhteeen mieän entiseen luokkalaiseen, jota ollaan kans viimeks nähny ehkä 2-3 vuotta stte!?! :D Voii,että mikä sattuma oli! Aivan parasta! :DD
Noo, viimeistäään nähään koko poppoo luokkakokkouksessa 10 vuoden päästä! :D 

Kana currykastikkeessa, Vadelma ja maitosuklaa ja Nutellaa ja keksimuruja pannukakut! NAM


New in: huulipunan top coat, punainen huulipuna, kulmakarvageeli ja peitipuikko

Illasta istuttiin Julmustin ja kakun ääressä meiän "perus" tyttöporukalla. Meillä  oli Norpan kans aikomus jatkaa matkaa sitte Thitun kanssa Umppiin pyörähtään tanssilattialla, mutta tyttöraukka ei jaksanukkaan pitkän työpäivän jälkeen nii päätettiin lähteä meiän tyttöporukalla! :))
Oli kyllä nii onnistunut ilta ja kokonainen PÄIVÄ!  =))

Nyt minä siirryn pikku hiljaa  herkulliseen Jouluaaton aaton (täh?) ruokapyötään ja illalla on luvassa ihanaa hemmottulua parhaan ystävän kanssa! :))) 

/Who else than ur K?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti